Huh huh olipas rankka ja mahtava reissu Tornioon. Torkki osaa järjestää kisat ja viihdyttää kisaajia hienosti. Perjantaina kisattiin Novan kanssa kaksi kisaa 2-luokassa. Eka kisassa pieni hitaus ohjauksessa ja hyl kosketuksella väärään putkeen. Silti luokan nopein aika muuten virheettömällä suorituksella. Toinen rata oli ensimmäisen kopio, paitsi siinä emme tehneet virheitä, vaan nappasimme hienon 0-voiton. Vielä yksi lisää ja 3-luokka saa uuden koiran leiriinsä.

Kuvan pokaalin laatassa lukee komeasti:

Tornion Kennelkerho

SM 2009

I

1245144953_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantain ensimmäisellä radan jälkeen järjestäjät pyysivät meitä 0-koiraksi kaikille mediluokan SM-radoille. Ja mehän mentiin testaamaan taitoja vaativille SM-radoille. Taitoa oli ja ei ollut, mutta kokemus SM-radoilta antoi vahvaa uskoa tulevaisuuteen ja nopeus tulee olemaan hyvä, kunhan opitaan tekemään koko rata sujuvasti, ilman turhia pyörähtelyjä. Viiden kuukauden treenimäärä on liian pieni noihin kuvioihin, mutta onneksi kalenterissa on päiviä paljon ja vasta vuoden kuluttua on seuraavat SM-kisat ;-)

Ihan huippua oli myös ryhmäläisteni hieno venyminen SM-kisoissa. Niina ja Sumu medien SM5, Marja ja Hugo medien SM20 sekä Outi ja Tinja maxien SM53. Myös Marja ja Kiia tekivät upeaa työtä, mutta harmittavasti hylkäytyivät pienen ohjausvirheen vuoksi viimeisellä radalla. ATT:n medijoukkueen sijoitus oli 6. Olen ylpeä heidän rohkeista suorituksista paineen alla. Nyt on hyvä meininki ja tulosta syntyy.