Kulunut viikko on ollut yksi rankimmista tänä kesänä. Viikkoon on sisältynyt agiltilyn kouluttamista, niin kuin työnä ja sitten 700km autoilua agilitykisoihin Vöyrille sekä maajoukkuekarsintoihin liittyviä valmisteluja ja todella kiva reissu Rymättylään paimennusta treenaamaan.

1245144986_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aloitetaan Vöyrin kisoista. Matkustimme Katjan ja borcol Yakkin kanssa Vöyrille tekemään sitä viimeistä nousunollaa kohti kolmosluokkaa, joka puuttuu Novalta ja Yakkilta. Tarjolla oli kolme 2-luokan starttia. Me teimme Novan kanssa todella hienoja suorituksia ja nyt alkaa homma olla sillä mallilla, että uskaltaisi siirtyä 3-luokkaan. Sijoitukset menivät 3. - 5. - 2., mutta se nolla jäi tulematta. Kerran se johtui Novan kokemattomuudesta ns. raskaammasta keinusta ja kahdesti minun osaamattomuudesta ohjata vielä niin kokematonta koiraa. Kaiken tuon voit katsoa videolta. Olen todella tyytyväinen kuinka hoidimme ensimmäisen radan keppilähetyksen, sillä se olisi ollut täysin mahdoton tehtävä vielä viikkoa aikaisemmin. Treeni teki tehtävänsä ja minä uskalsin soveltaa sen kisoihin. Kotimatka tehtii edelleen 2-luokan koirien kanssa. Treenit jatkuu ja kisaaminen mukavassa 2-luokassa jatkuu myös, tosin nyt muut kiireet aiheuttaa pienen tauon kisaamiseen.

Torstaina ja perjantaina sain kouluttaa mm. Leijaa ja Juliaa, mikä olikin suuri ilo. Leija on edelleen kuin oma koira. Julia, kolmevuotta pitkästä treeni- ja kisatauosta huolimatta on noussut takasin menestyvien ohjaaien joukkoon. Jään mielenkiinnolla seuraamaan jatkuuko heidän SM-kisoissa esittämät otteet myös karsinnoissa.

1074260.jpg

Perjantaina oli heti aamupäivällä aika treenata paimennusta, jo toinen kerta tälle kaudelle. Treenit menivät mukavasti ja Nova kehittyy vaikka käyntejä on aivan liian harvoin. Kaisa jo alkoi ehdotella osallistumista elokuun Farmikisaan.