Novan kanssa laajensimme toimintareviiriä rajojen ulkopuolelle ja matkustimme Viroon. Vaikka menimme etelään, niin lumen määrästä saattoi olettaa matkustaneensa tosi kauas pohjoiseen. Tarttossa järjestettiin kaksi kv-näyttelyä, joihin molempiin ilmoitin Novan mukaan. Näyttely pyöri samaan tapaan kuin täällä kotonakin on tottunut niiden menevän. Majoitus hotelli Ihastessa, joka oli mukavalla paikalla ajatellen koiran lenkkeilyä ja matkaa näyttelypaikalle n. 15 minuuttia autolla. Hotelli oli ihan asiallinen vaikkakin vaatimaton näin suomalaisittain.

Lauantaina tuomari, Eva Mosimann Sveitsi, piti Novasta erityisen paljon ja tuloksena ROP, SERTI, CACIB eli kaikki mitä tarjolla oli

Sunnuntaina tuomarina toimi Anna Redlicki Puolasta. Hän piti myös Novasta ja tuloksena jälleen ROP, SERTI, CACIB

Liikkuminen Virossa oli helppoa ja hauskaa, paitsi että mennässä tiet olivat loskan peittämiä. Hintavertailuna voisi käyttää Hesen Mega-ateriaa, jolle hintaa tuli n. 3 euroa, taikka Tartton ydinkeskustan laadukasta ruokaravintolaa, jossa pippuripihvi+isopala suklaakakkua+kahvi+ 1/2 litraa tummaa olutta maksoi n. 22 euroa.