Viimeisten viikkojen aikana on elämääni hallinnut selkeästi kaksi ajankohtaisinta ja samalla tämän vuoden suurinta projektia. Projektien alkaessa en osannut kuvitella kummankaan laajuutta taikka vaativuutta niin suureksi kuin nyt on osoittautunut, ehkä se oli hyvä juttu!
ATT:n halliprojekti on nyt erittäin kiihkeässä vaiheessa ja sen tiimoilta on palavereja sekä suunnittelua lähes päivittäin. Valmistakin alkaa syntyä, sillä suunnitelmat alkavat konkretisoitua ja uusi halli valmistunee syksyllä 2008. Nyt odotellaan LH:n tukipäätöstä.
Agilityn ylituomariksi opiskelu on vaatinut paljon aikaa jo nyt ja urakka jatkuu. Jälleen on takana  pitkä viikonloppu (n. 35h) koulutusta ja kokeita. Asetetut tavoitteet saavutti 16 kokelasta, joiden joukossa olen mukana. Nyt on kurssit tältä osin ohi ja  alkaa harjoitusarvostelut, joissa  valvova ylituomari arvioi kokonaissuorituksen ja yksinkertaisesti hyväksyy tai hylkää suorituksen. Hyväksyttyjä harjoitteluja pitää tehdä vähintään viisi, jonka jälkeen on edessä viimeinen koitinkivi, tuomarikolleegio. Kolleegio arvio työskentelyn kisatilanteessa ja jos se hyväksyy työskentelyn tason, on edessä tuomarikortin anominen SKL:stä. Töitä riittää, mutta kurssit on nyt käyty ja läpäisty!