Viime viikko oli varsinainen agilityrutistus. ATT:n hallityömaa käynnistyi konkreettisesti ja aiheutti melkoisen määrän juoksevien asioiden hoitoa. Tuomariharjoittelu vei myös merkittävän osan ajasta, sillä viikolla oli kaksi harjoitusarvostelua, Tampere 11.6. ja Varkaus 13.6. Harjoittelut sujuivat hyvin, mutta olivat vaativia arki-iltana hoidettaviksi. Viikon huipensi Varkeudessa pidetyt agilityn SM-kisat, joissa lauantaina kisattiin joukkuemestaruudesta, ATT:n medijoukkue oli yhdeksäs. Sunnuntaina kisat huipentuivat yksilömestaruuden ratkaisemiseen kahden radan yhteistuloksilla. Lähtökohta kisaan ei ollut paras mahdollinen pitkän treenaamattomuuden vuoksi ja onhan Leijan kuntokausi vielä selkeästi kesken. En kuitenkaan lähtenyt kisoihin häviämään, vaan tekemään parhaan mahdollisen suorituksen.
Joukkueradalla sattui pieni ohjausvirhe ja siitä seurasi kielto. Joukkueemme oli lopulta yhdeksäs. Yksilökisa käynnistyi hyppyradalla, jossa onnistuimme hyvin ja sijoituksemme oli 12/129 ja aikaero ykköseen oli 2,3s. Aika erot olivat pieniä ja ihan mitä tahansa voi tapahtua. Agilityradalle pääsimme myöhään iltapäivällä. Kisa käytiin käännetyssä paremmuusjärjestyksessä, joten starttasimme ryhmän viimeisessä neljänneksessä. Teimme erittäin onnistuneen suorituksen ja lopulta jäimme kärkiaikaa pitävästä, Minna Ylitalon ohjaamasta, Tysonin ajasta vain 0,76s. Koirakko toisensa jälkeen tippui taaksemme ja säilytimme toisen sijan. Sitten Tuomas Haverila toi Ficon maaliin täsmälleen samaan aikaan kuin Tysonilla oli. Silloin saatoin aavistaa, että mitalisija taitaa lipua käsistä, sillä Jari Suomalainen ja Frodo lähtee radalle 2,3s johtoasemasta. Jari ja Frodo ovat olleet huippukunnossa, eikä se pettänyt nytkään Frodo saapui maaliin ylivoimaisena voittajana. Jari ja Frodo ansaitsivat voittonsa upeilla suorituksilla.
Onnittelut mitalisteille, huonoille ei hävitty ;-)  Mediluokan SM-kisan tulokset
Kiitos kaikille, jotka olitte mukana tekemässä kuvamateriaalia.