Tulihan se nollavoitto ja nousu 3-luokkaan. SM-viikonlopun jälkeiset kisat ovat kulkeneet hienosti ja vain hienoinen epäonni on estänyt luokkanousun. Näin oli myös lauantaina Vihdissä, jossa tuomari tuli kisan jälkeen erikseen kehumaan suorituksia ja pahoittelemaan epäonnea. Eka radalla annoin täällä-käskyn riman päällä, seurauksena pudotus. Toisella radalla ei selkeää syytä riman pudotukseen löytynyt, mutta putosi kuitenkin. Molemmilla radoilla vauhti oli kohdallaan ja muutenkin yhteistyö toimi hienosti.

Sunnuntaina oltiin sitten Forssassa, jossa aloitettiin agilityradalla. Rata sujui jo tuttuun malliin. Hyvät kontaktit, hyvä pujottelu ja onnistuneet ohjauslinjat toivat kaivatun nollan ja samalla voiton. Tulokset löydät kisajärjestäjän sivuilta. Nova siirtyi tuon radan myötä 3-luokkaan. Kisajärjestäjälle ja tuomarille sopi, että starttaan 0-koirana hyppärillä. Lähdimme tekemään todella rohkeaa rataa, jossa oli mm. takaaleikkaus keppien aloitukseen sekä kovavauhtinen takaaleikkaus suoralta taittaen putkeen. Molempiin olisin voinut saada kohtuudella myös valssin, mutta valssiin ehtiminen olisi ollut nippa nappa. Ohjaukset toimivat erittäin hyvin. Yksi hyppy ohitettiin kun unohdin radan ja ohjaus myöhästyi, tosin se ei lyhentänyt Novan reittiä. Aika oli selvästi luokan nopein 33,89. Voittaja taisi olla n. 5s hitaampi.

Video viimeisen viikon aikana kisatuista kisoista. Valitettavasti teknisen ongelman vuoksi luokkanousun tuonut rata ei tarttunut videolle. Samoin Mikkelin toinen rata ei ole minun kameralla.